En text som jag har gjort på Ingegerds lektioner. Av Anton

Berättelsen om en vanlig dag hos Orvar.
Det var en gång en kille som heter Orvar. En dag den 17 juni kl: 11.01. Skulle Orvar gå ut med hunden SvartaSvansen. SvartaSvansen är 3 år. Hanns mamma tjatade på Orvar att han skulle gå ut med hunden. Orvar ville inte och hade inte tid för att han spelade world of Worldcraft. När han hade spelat i en kvart till. Sen gick han ut med hunden. När han hade gått i 5 minuter så träffade han en annan tjej med en hund. Hundarna började slåss och när han skulle ta isär dom så blev han biten av den andra hunden. Sen fick han isär dom sen gick han hem. När Han kom hem så ringde hans mamma ambulans.

Orvar vaknade på sjukhuset och såg sin hand den hade blivit sydd. Han hade blivit sövd. Han hade dropp in i armen. Precis när han skulle sova kom hans mamma och pappa in i hans rum och skulle hämta han men sen kom doktorn och så gav han en medicin som han skulle äta varje kväll. Sedan när hans mamma hade pratat med doktorn så åkte dom hem och SvartaSvansen blev så glad så han slickade honom i ansiktet och sa: WOF WOF!!

Efter 60 min så var det middag. Dom åt stuvade makaroner med falukorv och ketchup. Sedan går dom till biosalongen och köper biljetter till VAIANA. Dom köper en varsin Pepsi och en godis påse med lös godis i. 150kr tack sa: han som stod i kassan. Sedan tog dom ett par varsina 3D glasögon och gick in. 1timme och 30 min så var filmen klar. Orvar sa: Den här filmen var bra.

När Orvar och hans familj kom hem så var klockan 23:40 och det var lägg-dags för Orvar. Orvar gick till toan och borsta tänderna. Sedan så gick han upp för trappan som låg höger om köket. Han kom upp i rummet och la säg i sängen under ett mjukt härligt täcke.

Det en vacker morgon och man hörde fåglarna kvittrade klockan var 07:00 och Orvar gick ner och tog en macka med knaper stekta bacon med ett stekt ägg Orvar sa: Det här var det godaste jag har ätit! med stolthet. Sedan fixade han sig in för kväll för att han fyllde år.
Klockan var 19:00 och då kom mormor, morfar, farmor och farfar och firade Orvar. Dom åt tårta och kakor. Sedan öppnade Orvar sina paket ,han fick en ny dator, ark, TheHunter call of the wild. Orvar sa: Tack, tack så mycket för paketen. Sedan åkte gästerna hem och Orvar gick och la sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *