Lisas dröm ponny

Lisas dröm ponny

När jag vaknade hade jag drömt om en häst som bara bara var min. Jag blev lite ledsen att den inte var sann. Sen så kom jag på att jag och Hilda hade bestämt att vi skulle till stranden. Det skulle bli kul. Jag längtade såå.
-Lisa det finns frukost i köket! ropade mamma. Min mamma heter Maria.
-Ah jag kommer! svarade jag
-Va bra för du ska ju träffa Hilda idag! sa mamma
Jag gick ner för trappan in i köket. Det fanns mackor med ost, det älskade jag. Jag gick till kylskåpet, tog fram juicen. Mamma hade ställt fram ett glas på bordet. Mackorna var varma och goda juicen var kall. Jag tänkte på min stora dröm. Allt jag vill på denna jorden är att vilja ha en egen häst.
När jag hade ätit klart gick jag till mitt rum och packade ner badkläderna i min blå väska.I mitt rum så hade jag massa häst bilder på väggarna. Sedan ringde jag Hilda och frågade om hon är klar, och så bestämde vi vart vi ska ses.
Det var varmt ute solen sken. Jag sprang så snart jag kan till lekparken för det var där vi skulle mötas.
-Hej Lisa!
-Hej Hilda!
-Ska vi börja gå till stranden? Frågade Hilda.
-Ah,Svarade jag.
På vägen till stranden pratade vi om Hildas hästar , Hon hade fått en ny häst. Hon berättade massor. Det var ganska länge sedan vi träffades. Vi hade massor att prata om. Det var ju tur att hon skulle sova över hos mig.
-Sisten i vattnet! Ropade Hilda.
När vi var i vattnet sa någon
-Hej Lisa!
– Va? Sa jag förvirrat.
-Åå, hej ,Rebecka! Rebecka var min kusin. Hon är jätte snäll. Rebecka har långt blont hår med blå ögon.

Jag och Hilda frågade Rebecka om hon ville vara med, klart hon ville det. Vi badade och hade super kul.Vi sa hej då till Rebecka och så började vi gå hem. Det var ganska tyst på vägen hem ,men det var ju för vi var för vi var trötta. Mamma sa att jag skulle komma in i köket hon ville berätta något roligt.
-Vi ska köpa en häst till dig, sa mamma när jag kom in i köket.
-Det är Fia som har sålt den till oss.
-Jaaa! Skrek jag av all lycka.
Mamma visade mig en bild på ponnyn. Den var Brun med mörk mörk brun man. Det var min dröm ponny. Vi ska åka till stallet där min egna häst står.

Av Evelyn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *