Ragges saga

Det var en gång en kille som hette Ragge han skulle åka till affären för att köpa en back med öl. På vägen dit så mötte han Rasmus och Klumpen. Men han såg dom inte. Men det han inte visste var att Klumpen och Rasmus också skulle köpa öl till i kväll. Ragge kom till affären och han gick in och letade efter Norrguld. Men sen så hittade han en back med Norrguld. Men när han skulle stå och betala kom Klumpen och Rasmus in.

Då blev han mer nervös men sen så kom dom till Ragge. Men då sa dom, ge mig pengar annars slår vi dig men Ragge kastade ölen på klumpen och Rasmus.

Sen sprang han till sin Volvo 740 och slängde sig in och körde iväg,
Med sin röda ny lackade Volvo fräscha fälgar som var i MK18. Den hade en D24 motor den rök som in i helväte.

och hämtade Silverklinten och Mange. Sen så när han hade hämtat silverklinten och Mange så åkte dom till baka för att ge dom stryk. Men då var dom inte där. Dom undrade var dom var. Så dom åkte till centrum för att leta.

Men dom stod där och åt glass, glassen var i chocklad och vanilj. då kom silverklinten och Mange å, tryckte upp glassen på dom och så blev det slagsmål och gissa vilka som van det var Ragges lag. Sen gick Ragge, silverklinten och köpte en ny back med öl. Sen åkte dom hem igen och tog en kall fett öl.

AV Snusdosan

En reaktion på “Ragges saga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *